Hundvakt.info

Vår vision: BORÅS BÄSTA HUNDVAKT SERVICE - För att livet blir bekvämare, hunden blir gladare, familjen nöjdare - och vardagen lite lättare för dig och din hund. Hundvakt.info finns till för dig och din hund.

Vanliga Frågor / Villkor

1. Hur funkar tjänsten?

Anmäl ditt intresse att du behöver en hundvakt.

Klicka här eller kontakta oss via SMS eller telefon 0739 - 45 49 07

Vi bokar sedan in en tid hos dig tillsammans med hundvakten för att se om hundvakten - du som hundägaren och hunden kommer bra överens.

Hundvakten har också rätt att tacka nej till uppdrag.

VI RASTAR HUNDAR ENDAST I BORÅS - VÅR VISION: BORÅS BÄSTA HUNDVAKT SERVICE

2. Vad kostar det att anlita en hundvakt ?

prislista-2017-hundvakt-info.pdf

Företaget JOUNI WINGSTRAND som äger varumärket Hundvakt.info har F-skatt och är momsregisterad.

Priset att anlita Hundvakten via Hundvakt.info är enligt överenskommelse mellan dig som hundägare och hundvakten.

3. Hur mycket kan jag tjäna som hundvakt ?

Välkommen att kontakta jouni.wingstrand@bestdog.se för mer info.

För att vara hundvakt via Hundvakt.info så måste du vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift.

Vi anställer ingen utan hjälper endast till att förmedla upprag inom hundrastning och kan hjälpa dig att starta eget företag inom hundrastning.

4. Hur och när betalar man?

Att skicka in intresseanmälan att du behöver hundvakt är gratis.

Sedan när du har fått hjälp av hundvakten Jouni Wingstrand, skickar Hundvakt.info en e-post faktura för betalning av att rastning av din hund.

Fakturan ska betalas inom 10 dagar. Jag går ut med din hund under en månad och sedan den 1:e månaden efter får du en e-post faktura som betalas inom 10 dagar

De flesta av våran kunder betalar samma dag som de får fakturan. Betalningen sker via företagets swish eller till bankgiro.

Om du anlitar någon annan som hundvakt via Hundvakt.info, kommer du och hundvakten överens om vilka dag som du betalar till hundvakten.

5. Hur kan jag känna mig trygg och säker med de personer som utför uppdragen?

Alla våran hundvakter är Diplomerade Hundvakter via Hundvakt.info för att säkerställa hög kvalité.

Vi gör kontinuerligt kontroller på de hundvakter som utför uppdrag.

De hundvakter som missköter sig, fått dålig feedback/kundbetyg när de utfört uppdrag utesluts med omedelbar verkan från Hundvakt.info och kommer därefter inte kunna utföra fler uppdrag via Hundvakt.info

6. Kostar det något att göra en förfrågan?

Nej, det kostar ingenting att göra en förfrågan.

7. Hur vet jag om någon kan hjälpa mig?

När vi har fått din förfrågan, kontaktar vi dig för att boka en tid för att se att alla kommer bra överens, du som hundägare, hunden och hundvakten.

Vi väljer ut den hundvakt som bäst matchar det du vill ska göras samt har bäst referenser/tidigare kundbetyg och kontaktar dig för att boka en tid så du, hunden och hundvakten får träffas för att se om allt fungerar som det ska.

8. Hur kontaktar jag hundvakten som jag valt för att göra jobbet åt mig?

När vi har hitta rätt hundvakt till dig och vi har varit hos dig med hundvakten och allt stämmer får du kontaktuppgifter till hundvakten.

9. Vad gör jag om jag är intresserad av att vara hundvakt ?

Du gör din intresse anmälan via Hundvakt.info/hundvakt-soker Det gör du genom att fylla i en intresseanmälan och tar ca 2 minuter.

När du har gjort en intresseanmälan kontaktar vi dig för att boka en tid så vi kan träffas, för att se om du är rätt person för att vara hundvakt via Hundvakt.info

Om du är rätt person att vara hundvakt via Hundvakt.info får du möjlighet att gå våran Diplomerade Hundvakt utbildning i Borås som ökar möjligheterna att få ett uppdrag.

Det är väldigt viktigt att vi har rätt person för att vara hundvakt eftersom vi satsar på kvalité och är noga vilka vi låter vara hundvakt via Hundvakt.info

För att vara hundvakt via Hundvakt.info är det viktigt att du är minst 18 år och kan prata svenska.

10. Hur och när får jag som hundvakt betalt?

Du får betalt enligt den överenskommelse som du har hundägare har gjort.

11. Är de anställda som utför uppdragen ?

Hundvakt.info anställer INGEN för att vara hundvakt. Vi förmedlar kontakt mellan hundägaren och hundvakter som är egenföretagare. Hundvakt.info är ett varumärke som ägs av Företaget JOUNI WINGSTRAND som rastar hundar samt är en tjänst för att hjälpa hundägaren och hundvakten att komma i kontakt med varandra.

12. Skatteregler

Kontakta skatteverket om du vill veta mer om vilka skatteregel som gäller för dig.

Klicka här för att läsa vilka skatteregler som gäller.

13. Vid försenad betalning av fakturan från Hundvakt.info

Vänligen betala fakturan i tid. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning kommer en påminnelse faktura skickas efter 20 dagar sedan skickas en ny påminnelse efter 10 dagar och därefter går ärende till inkassobolaget Capitum AB.

Påminnelseavgift är 50 kr och Dröjsmålsränta är 2 procent.

14. Publicering av foto och film på sociala medier av din hund

Genom att använda Hundvakt.info godkänner du att hundvakten fotar och filmar din hund för att publicera på internet och andra medier utan anspråk på ersättning.

15. Friskrivningsklausul

Trots att uppgifterna på den här webbplatsen sammanställs med stor omsorg av Hundvakt.info kan dess riktighet inte fullständigt garanteras.

16. Inget ansvar

Allt ansvar för eventuella skador som uppstår till följd av åtkomst till och användning av denna webbplats avvisas uttryckligen av Hundvakt.info.

Inga garantier ges för felfri och oavbruten funktion av denna webbplats. Trots att Hundvakt.info gör sitt yttersta för att hålla innehållet aktuellt och fullständigt, kan inga garantier ges för riktigheten, fullständighet eller aktualitet av informationen som publiceras på denna webbplats eller till vem som har tillträde till webbplatsen. Hundvakt.info tar inget ansvar i detta avseende.

17. Information från tredje part, produkter och tjänster

Där Hundvakt.info använder hyperlänkar till tredje parts webbplatser, betyder detta inte att Hundvakt.info rekommenderar produkter eller tjänster som kan finnas på dessa webbplatser. Användningen av sådana länkar sker helt på egen risk.

Hundvakt.info tar inget ansvar i samband med innehållet, användningen eller tillgängligheten av sådana webbplatser. Sanningshalt, exakthet, rimlighet, tillförlitlighet och fullständighet av information på sådana webbplatser kan inte verifierats av Hundvakt.info

18. NÖJD KUND GARANTI

Vi vill endast ha nöjda kunder därför erbjuder vi helt nöjd eller pengarna tillbaka garanti.

Gäller endast på första fakturan.

Om du trots allt inte är nöjd med hundvakten så får du pengarna tillbaka på första veckan för rastning av din hund.

19. Ändring av villkor för tjänsten Hundvakt.info

Hundvakt.info har rätt att ändra villkoren i tjänsten om det skulle behövas. Därför är det viktigt att du som användare av håller dig uppdaterad genom att besöka den här hemsidan och läsa villkoren.

Ändringar kan göras utan föregående meddelande.