Hundvakt.info

Vår vision: BORÅS BÄSTA HUNDVAKT SERVICE - För att livet blir bekvämmare, hunden blir gladare, familjen nöjdare - och vardagen lite lättare för dig och din hund. Hundvakt.info finns till för dig och din hund.

Malin Langton

Mitt namn är Malin och jag är 26 år gammal. Jag har egen hund som jag har tagit över då hon var en problemhund men som nu är rehabiliterad. Jag är en trygg och stabil människa som har mycket tålamod, är ofta ute och rör mig i både skog och stad men favorit stället är ju klart skogen. Jag är en trygg och stabil människa som har mycket tålamod. Jag har så länge jag minns gått ut med andras hundar och hjälpt dess ägare med div. problem de har haft med deras hund

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT BOKA MALIN LANGTON SOM HUNDVAKT

1. Skriv ditt namn, e-post, mobilnummer och din adress.


(Lämna tom)

2. Vi kontaktar dig och bokar en tid

Först bokar vi en tid så du får träffa Malin Langton hemma hos dig, så vi kan se att du som hundägaren, Malin och hunden kommer bra överens.

Om allt går bra skriver du och Malin ett kontrakt. Priset för att anlita Malin som hundvakt är en överenskommelse mellan dig som hundägare och Malin.

Hundvakt.info tar endast ut en förmedlingsavgift för att har hittat hundvakten åt dig.

OBS ! Hundvakten och hundägaren äger rätten att tacka nej till uppdraget !

Efter har träffat Malin Langton väljer du själv om du vill anlita hundvakten eller tacka nej, om du tackar nej kan vi boka en ny tid och presentera en annan hundvakt.

Hundvakt.info rekommenderar Malin Lagton som lämplig hundvakt.

Du som hundägare och Hundvakt.info kommer överens om betalningen du vill betala för att att anlita Malin Lagton som hundvakt.

Genom att använda Hundvakt.info godkänner du villkoren för tjänsten och hemsidan.