Hundvakt.info

Vår vision: BORÅS BÄSTA HUNDVAKT SERVICE - För att livet blir bekvämare, hunden blir gladare, familjen nöjdare - och vardagen lite lättare för dig och din hund. Hundvakt.info finns till för dig och din hund.

Testa hundvakten 2 gånger helt kostnadsfritt

TRYGGHET - KVALITET - OMTANKE

Här kan du ladda ner och skriva ut faktablad

om Hundvakt.info och dela ut till dina vänner.

Tack.

faktablad-hundvakt-info-2018.pdf

Vi tror på ett långsiktigt samarbete och vill verkligen fastställa att du blir helt nöjd med en hundvakt från Hundvakt.info

Därför erbjuder vi dig möjligheten att få testa en hundvakt 2 gånger helt kostnadsfritt och undan förpliktelser för att du ska själv få uppleva och se att vi står för hög kvalité.

En hundvakt som passar tider, är utbildad och kan ta hand om din hund efter bästa förmåga när du inte själv har möjlighet.

Finns till för dig och hunden när du behöver det.

Välkommen att kontakta oss om du vill testa en hundvakt 2 gånger helt kostnadsfritt, detta gäller endast en gång per hushåll och hund samt endast om du är seriös intresserad av ett längre samarbete där vi tar hand om din hund.

Vi behåller rätten att tacka nej till uppdrag undan att uppge orsak.

Om du söker en hundvakt i Borås. Kan du skicka en förfrågan om att du söker hundvakt.

Vi tillhandahåller olika lösningar för att hjälpa dig och underlätta vardagen för både hunden och dig som hundägaren i Borås.

Vår vision är erbjuda den bästa hundvakten till dig som hundägare när tiden inte räcker till.

Vi erbjuder personlig service.

Våra tjänster:

Hundpromenader 30 - 60 min (rastning)

Kortare rastning ca 15 min

Aktiveringspromenader

Inackorderingar hemma hos privatpersoner i Borås

Kurser ( kommer snart att finnas )

Vi skräddarsyr även speciella lösningar för dig och din hunds unika behov.

Perfekt för dig med oregelbundna arbetstider, eller när du är sjuk.

Våran service är bekvämt för dig så slipper du stressa iväg och lämna hunden till hunddagis och din hund slipper vara hemma helt ensam på dagarna.

Vi torkar av tassarna, se till om att hunden har mat och vatten om du vill.

SMS rapportering ingår i priset. Vilket innebär att vi rapporterar till dig dagligen om du så önskar. Exempelvis så kan du få veta om din hund har gjort Nr. 2.

Du faktureras endast de gånger som hundvakten går ut med din hund. Om du inte behöver hundvakten vid något tillfälle så ska du självklart inte behöva betala en hundvakt för det. Exempelvis om du är hemma från jobbet och inte behöver hundvakten.

Ingen bindningstid. Anlita hundvakten så länge du själv vill och behöver.

Avboka senast 2 timmar innan. Stor flexibilitet. Exempelvis om du skulle behöva hundvakt kl. 12.00 istället för den vanliga tiden som skulle vara kl. 13.00.

Möjligheten att ändra tider exklusivt för våran V.I.P kunder.

Inga förskottsbetalningar – betala månaden efter den 1:e i varje månad får du en faktura via e-post som betalas inom 10 dagar om du har anlita Diplomerad hundvakten Jouni Wingstrand.

I övriga fall kommer du och hundägaren överens om betalningsdagen.

Nyckelkvittens

Hundvakten skriver under har mottagit nycklarna och betalar kostnader för ett låsbyte om det skulle ske förlust av nyckeln. För att säkerställa att nyckeln INTE tappas bort har vi en GPS på nyckelknippan vilket innebär att vi snabbt kan hitta nyckeln och varnas om vi går längre bort en 50 meter från din lånade nyckel.

Eftersom vi inriktar oss åt en hund i taget principen, så kan vi ge all vår uppmärksamhet och omtanke för just din hund.

Perfekt för dig som har en hund som inte passar på ett hunddagis och kanske din hund har svårt att vara med andra hundar.

OBS ! VIKTIGT !

Innan vi kan ta hand om din hund behöver vi träffa dig och hunden. Detta för att säkerställa att vi har rätt hundvakt för just dig och din hund.

Boka därför först en kostnadsfri träff. Syftet med träffen är att vi vill se om du som hundägare, hunden och hundvakten passar bra ihop.

Om det visar sig att allt fungerar kommer vi överens om när hundvakten ska vara hundvakt och skriver kontrakt och ev. nyckelkvittens.

Som medlem betalar du endast 195 kr inkl. moms i förmedlingsavgift för en hundvakt via Hundvakt.info och för icke medlem är kostnaden 295 kr inkl. moms.

Priset för att anlita hundvakten är enligt överenskommelse mellan dig som hundägare och hundvakten.

Alla våran hundvakter är Diplomerade Hundvakter via Hundvakt.info för att säkerställa hög kvalité.

ANSÖKAN OM ATT HA EN HUNDVAKT VIA HUNDVAKT.info

Vi kommer sedan att kontakta dig för att boka tid för kostnadsfri träff där du får träffa din hundvakt och se så att du som hundägaren - hunden - hundvakten passar bra ihop.

NÖJD KUND GARANTI

Vi vill endast ha nöjda kunder därför erbjuder vi helt nöjd eller pengarna tillbaka garanti.

Gäller endast på första fakturan.

Om du trots allt inte är nöjd med hundvakten så får du pengarna tillbaka..

Det är egen företagare som är diplomerade hundvakter som vi valt ut som är mest kvalificerad som är hundvakt och INGEN är anställd hos Hundvakt.info.

Alla våran hundvakter är Diplomerade Hundvakter via Hundvakt.info.

Dela sidan så fler för möjligheten att anlita en hundvakt - Tack

Genom att använda Hundvakt.info godkänner du villkoren för tjänsten och hemsidan.