Hundvakt.info

Vår vision: BORÅS BÄSTA HUNDVAKT SERVICE - För att livet blir bekvämare, hunden blir gladare, familjen nöjdare - och vardagen lite lättare för dig och din hund. Hundvakt.info finns till för dig och din hund.

Akut Hundvakt lördag och söndag

Behöver du akut hundvakt till helgen ?

Kontakta oss så kanske vi kan hjälpa till (I mån av tid).

Ska du resa bort under helgen och hunden inte kan följa med ?

Nu erbjuder Hundvakt.info en lösning för dig.

Anlita en diplomerad hundvakt som går ut med din hund om du ska resa bort under helgen och inte kan/vill lämna hunden ensam hela dagen.

Istället för att bli lämnad ensam hemma hela dagen får hunden vara med en diplomerad hundvakt på en eller flera promenader så hunden får göra sina behov.

Jag kan också se till att hunden får mat och vatten utan extra kostnad.

Hundbajspåsar och godis ingår i priset.

SMS rapportering och foto på den hund ingår också i priset.

Låter det intressant ? Slå oss en signal eller skicka sms

RING / SMS:a 0739-45 49 07 eller skriv ditt namn och mobilnummer.

Skapad med SurveyMesh

OBS!

Bokning av drop in ska ske senast fredag så vi hinner skriva kontrakt och nyckelkvittens samt träffa dig och hunden för att säkerställa vi har hittat rätt hundvakt för just din hund.

Det finns möjlighet att boka in tider på lördagar och söndagar mellan 07.00 - 22.00 men vi erbjuder också möjligheten med övernattning. För övernattning klicka här

Priser:

Kontakta oss för prisuppgift eller se prislistan.

Om din hund inte kan vara ensam under dagen så finns det möjlighet att anlita hundvakten att vara med din hund under hela dagen lördag och söndag för endast 250 kr / dag och även med övernattning.

FÖR MER INFORMATION OM INACORDERING MED ÖVERNATTNING - KLICKA HÄR

Innan du beställer tjänsten är det viktigt att jag få träffa dig och hunden för att se att alla kommer bra överens. Detta för att säkerställa att vi har hittat rätt hundvakt för just din hund.

Det är fler som kan behöva akut hundvakt till helgen - Dela - Tack